кадри Нова телевизия Редактор: Скандално незачитане на каквото и да е чуждо мнение

...
кадри Нова телевизия Редактор: Скандално незачитане на каквото и да е чуждо мнение
Коментари Харесай

Шефът на младежкия ГЕРБ със скандално поведение в Нова тв, не дава думата на никого

кадри Нова телевизия 

Редактор: 

Скандално неуважение на каквото и да е непознато мнение показва в студиото на „ Пресечна точка ” по Нова телевизия водачът на младежката организация на ГЕРБ и някогашен зам.-министър на външните работи Георг Георгиев. Той безусловно не даде думата останалите участници – предприемачът Сами Чакъров и журналистката Ружа Райчева, представител на Има Такъв Народ и щерка на известния социолог Андрей Райчев.

Въпреки че предаването има правилник, който дава на участниците еднообразно време за коментар по настоящи тематики, Георгиев говореше непрекъснато върху събеседниците си, изтъквайки какъв брой доста са създали ГЕРБ за построяването на автомагистрали и даже за решаването на водната рецесия в Перник. Стигна се до моменти, в които останалите участници или трбяваше да се надприказват с водача на младежкия ГЕРБ и даже да изискат някаква интервенция от водещия на предаването Михаил Дюзев. Той обаче на процедура не направи нищо да поправя държанието на Георгиев и единствено установи в края на предаването, че разногласието продължава и отвън ефир.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР